søndag 28. november 2010

Verdens dårligste samvittighet.. 1. Advent

I dag er det første advents søndag, og vi har gledet oss til julegrantenning. Nissen pleier jo å komme! Linnea har gledet seg i hele dag og vi kledde på oss og akte ned sammen :) Til min store fortvilelse så har nok tatt feil av tiden og feiringen var ferdig :( I mitt hode var det kl 18, men tydeligvis ikke... Linnea synes juletreet var kjempe fint og vi gikk rundt og sang litt. så sier hun " julenissen kommer snart". Da klarte ikke jeg holde tårene tilbake lenger. snudde meg selsagt så hun ikke skulle se. At det går ann å føle seg så dårlig! Men vi skulle jo opp å lage pepperkake-hus da, så det hadde hun hvertfall forventninger til :)
Så da tok vi turen hjemmover igjen. Linnea løp nærmest opp bakkene, for vi skulle jo ha non-stop og seigmann på pepperkake-huset! Nam nam nam...

FØR


ETTER    Gjett hvilken side Linnea jobbet med :)
Er jo selvsagt det som er hele poenget med å pynte pepperkake hus. Ikke at de skal være fine og fjonge, men å spise, kline med melis og hygge seg :) Linnea sa det best selv " dette var koselig mamma"


Da ble det en vellykket 1.advent alikevel, tross julegrantenningen. " Så tenner vi ett lys i kveld, vi tenner det for glede.."

1 kommentar:

  1. uff, så kjedelig at du tok feil av tiden da :( skjønner at du følte deg dårlig, men er nok ikke siste sjanse til å få hilse på nissen i år vettu ;o) bra dere hadde noe morsomt dere skulle gjøre etterpå da :) var koselig å være på besøk i dag :) klem fra Alexandra

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...