søndag 30. januar 2011

Er ikke lett å være liten og syk

Stakkar lillemannen min våknet i dag KJEMPE hes og med stygg hoste. Hører nesten ikke at han skriker engang. Off :( Han har hvertfall ikke feber da ( bank i bordet, bank i bordet). Den kommer vel. Er så fryktlig mange som er syke nå! Han bare gråter og gråter stakkar. Er jo fryktelig vondt å være så forkjølet. Er ikke lett å være liten. Er søren ikke lett å være mamma heller, man vil jo så gjerne hjelpe, men er ikke mye man får gjort.

Tror denne natten blir veeeeldig lang. Han sover jo ikke godt når han hoster og er så tett. Frem med nesesuger og saltvann, men det hjelper jo heller ikke så veldig mye. Maten er jo også vanskeligere å få i seg. Må ha mange pauser.

Vi har hvertfall kost oss hos Linnea og Lian sin bestemor og bestefar i dag da :) Onkel Thomas hadde bursdag så det måtte jo feires. Hurra for deg Thomas!

Lian skal egentlig ta de første vaksinene nå til uken, men hvis formen fortsetter slik så må vi nok utsette det. Eller så er det jo ikke så lenge til dåp heller nå. Så har litt å kjøpe inn fremover.

By the way : Wiiiiiiiiiii gleder meg til å hente den nye bilen!! :) Håper den er klar i slutten av uken!

God natt og sov godt de som kan :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...