søndag 9. januar 2011

Hvilken MME og hvorfor ?

Overskriften sier vel seg selv. Hvilken type MME bruker dere og hvorfor har dere valgt nettopp den??

Vil også gjerna ha tips om lagring, mme på tur osv osv :)
7 kommentarer:

 1. når liam er borte å jeg ikke har hatt tid å lage flaske får han collett mme, han digger ikke nan, bare gulper det opp igjen av en eller annen grunn :s

  SvarSlett
 2. Bella drikker Hipp, det gjorde Fabian også. Felizia var en Nan-baby.
  Gir jo ungene det som funker for magene deres ;o)

  SvarSlett
 3. Vi brukte Hipp, mindre gulping, og pluss pga at den er økologisk. Også bedre på smak enn f.eks NAN.
  Brukte alltid varmt vann på termos, kaldt vann på flaske og ferdig oppmålt pulver i pulverdispenser, enten vi var hjemme eller på tur. Synes det var det enkleste. Blandet varmt og kaldt vann til ca 70 grader, tok i pulver, ristet og fylte på med kaldt vann til riktig mengde. Tok 30 sekunder. Ville gjort det sånn hadde jeg fått ett flaskebarn til :-)

  SvarSlett
 4. Lotta gulpa jo opp all melka hele døgnet, så prøvde alle merkene på henne, og det som funket best var Collett. hun gulpa da også, men det var sånn tykk gulp. så mengden ble mye mye mindre :)

  SvarSlett
 5. har prøvd nan og collett her, men Markus gulpet så fælt av nan, og colletten er så vanskelig å få tak i og nå skal jeg prøve hipp. jeg har sånn ilamo flaske som man kjøper patron til å rister og varmer opp melka for deg, patronene får man kun brukt en gang da, men det koster 70kr for 6stk på babyshop. ellers så har jeg erstatningen i en boks som er grei å ha med seg når man er borte på besøk.

  SvarSlett
 6. Så mange fin svar :) Takk. Her i huset går det i Nan. Lian virker veldig tilfreds med det. Eneste er at han er blitt fryktelig hard i magen. Så nå pøser vi på med Malt-ekstrakt her i huset. Ser ut til å fungere bra foreløpig.

  SvarSlett
 7. Vi bruker Semper/småfolk sin. Har prøvd de fleste.

  Nan: Prinsessa kastet opp, mens Prinsen kunne spise ustoppelig.

  Hipp: Veldig god på Prinsessa mens prinsen var bråsulten når han våknet etter dupp.

  Collet: Helt OK!

  Semper: Trenger ikke ha i malt en gang for at hun skal få bæsjet, den har mageregulerende i selve melken. Strålende fornøyd med denne :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...