onsdag 5. januar 2011

Noen praktiske dager

Er godt når disse dagene kommer. Da får man liksom litt unna som man har ventet leeenge med. Vi har jo ett gammelt gammelt gammelt bad, som vi ennå ikke har råd til å pusse opp, sånn er det. MEN den skjøte-ledningen som vi har vært nødt til å bruke der for å kunne ha strøm til vaskemaskinen har lenge irritert meg. Den er jo fanden meg 5 meter lang og har bare liggi som en ball på gulvet. ENDELIG har vi somlet oss til å få satt opp ekstra kontakt på badet! Takket være elektrikker nabon :) THANK YOU! Måtte jo det etter kjøpet av tørketrommel. Holder ikke meg 1 stikk kontakt på badet til 1 vaskemaskin, 1 tørketrommel, lader til tannbørsten og hårføner. Nei nei nei. Nå har vi 3 :) Og de sitter tilogmed slik at vi ikke trenger denne dumme skjøte-ledningen. Hopper av glede etter å ha fått meg tørketrommel :D Nå er det slutt på å ha 3-4 skittentøykurver som alltid er fulle på grunn av at det tar 2-3 dager å tørke klær på snora.
 Look ! Ingen skjøte-ledning hengende opp/ned og i en ball på gulvet :)

Har også fått hengt opp noen skap, vært på dynga med 5 søpplesekker full av julegavepapir + div og vært til legen med  Lian Matheo i dag. Håper virkelig han blir kvitt denne øyekataren sin nå, stakkar.

2 kommentarer:

  1. usj, har han fått øyekatarr?? det er ikke godt da.. har du prøvd å dryppe morsmelk i øyet??

    SvarSlett
  2. Han har hatt øyekatar i 1 mnd nå. prøvd alt vi.. morsmelk, saltvann X antall ganger i døgnet og har gått på medisiner. Nå har vi fått en ny type medisin så får håpe den fungerer bedre. Er jo vant til øyekatar, veldig hyppig os små barn, men Linnea har aldri hatt det sååå lenge.. dakar

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...