torsdag 13. januar 2011

"ny" bil jakt 2011

Nå nærmer det seg snart 1 år siden vi kjøpte lille rotta mi, Toyota Yaris. Er kjempe fornøyd med det, men det er kun ett problem. Vi kjøpte jo denne bilen kun noen uker før sjokket av graviditeten kom, så den ER JO FOR LITEN! Er ett skikkelig puslespill å få hele familien ut på tur på noe sted. Når Linnea Marie og Lian er med er det jo ingen plass til feks vogn. Dette går jo ikke. Nå har vi jo skrapet av en Suzuki Baleno som gubben kjører på jobb. MEN siden ulykken så er ikke den bilen noe å kjøre barn i. Rett og slett ikke trygg nok. Så da er det ut på biljakt i år også.

Denne gangen har vi jo ikke så dårlig tid som de forrige gangene vi har vært på biljakt. De gangene har vi ikke hatt noe bil ( av forskjellige årsaker) så blir jo kjøp av den første og beste. Denne gangen skal vi se oss nøye om. Vil nødig selge min trofaste Yaris så den beholder vi, og balenoen går enten på dynga eller selges som delbil.

Hvilken bil skal vi kjøpe da? Det er det store spørsmålet. Nå har jeg en kjæreste som KUN vil ha japse biler. Toyota, subaru osv. Er kjempe fornøyd med den Toyotaen vi har, så har det for meg at det bli en Toyota. Da er jo Corollaen fin synes jeg. I hvertfall i den prisklassen vi har tenkt oss. 100 000 - 120 000. Ellers så synes jeg Corolla Verso'en er fin :)Vi har også forelsket oss litt i Mazda 6.
Tips?!  Hvilke biler burde vi se på ? Hvilke biler anbefaler dere? Erfaringer mottas med stor takk ;)

5 kommentarer:

 1. dere burde absolutt velge en firehjulstrekker da! spesielt der hvor dere bor. det er så deilig, du vet du kommer deg frem overalt uten problemer! det anbefaler jeg! ;)

  SvarSlett
 2. Vi kjører Mazda6 stasjonsvogn - en super familiebil med god plass, sikker og komfortabel - absolutt å anbefale! :-)

  SvarSlett
 3. Vi kjører Skoda Octavia stasjonsvogn - den kan jeg anbefale. Mye bil for pengene, som de sier ;)

  SvarSlett
 4. ja har jo forelsket oss litt i mazda 6 :) men hører det er en del rust på den i understellet. er det noe dere har hatt porblemer med?

  SvarSlett
 5. Vi har jo audi a6 2000modell, men vi skal bytte bil til høsten tenker vi sånn ca, men vi vet seriøst ikke hva vi skal ha pga barnevogn og bilsete, det er så mange biler som ikke har plass til bilseter. vi lurer litt på mondeo eller toyota eller opel. jeg vil helst ha en bilmerke som vi kjenner til og har kjørt før, men det er jo ikke lett det heller. men skal hvertfall ikke ha audi igjen det er helt klart. drit dyrt å påkoste, bare bytte olje på dem er dyrt. mazda er jo billig bil når det kommer til påkostning var hvertfall sånn på de gamle bilene.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...