mandag 7. februar 2011

Spy vs gulp

Spy.. Deffinitivt spy ja. drøy uke siden Linnea hadde omgangssyken og nå er det lille Lian sin tur. Stakkar.. Det er som å se på film, strålen bare står 2 meter utover. Hadde mye oppkast fredag og natt til lørdag, men så roet det seg. Hadde en runde med spy i dag morres og matlysten er heller ikke på topp. men han er våken og fin, tisser og bæsjer som normalt så da er det hvertfall ikke noe galt. Nå får det vel holde snart..

Nå har vi passet hunden til mamma og pappa i litt over 1 uke og hele huset er fult av flekker på gulvet. Hun har nok fått løpetid. Baaah. Mye vasking ja. Nå skal hun hjem i morgen så da blir det en skikkelig grundig huskvask ja. Enya har vondt i magen som alle kvinnfolk i løpetid/ mens så matlysten er ikke på topp heller.  På med truse!
Kjekt at jeg hadde igjen en lækker sykehus truse fra fødeavdelingen.. hahaha..


2 kommentarer:

  1. Jeg gruer meg sånn til minin her i huset får omgangssyken! Selv om han hadde trengt å få igang magen sin.. stakkars liten er så treg :(
    Skjønn gutt dere har :)
    Og løpetid er ikke bare bare! God bedring til hele flokken :)

    SvarSlett
  2. Ja Lian var skikkelig plaget med treg mage med mye luft etter en stund når v begynte med MME. Men etter å ha byttet MME merke så er det som en drøm :)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...