torsdag 3. mars 2011

Ilamo tåteflaske

Vi ønsket oss denne tåteflasken til Lian ved dåpen. Noe så utrolig lettvint! Nå skal det sies at det er veldig dyrt å bruke den da disse patronene koster ca 15 kr pr stk. Og de blir jo kun brukt til ett måltid. MEN nå skal den jo ikke brukes så ofte. Kun hvis man skal ut døren og ikke vet om det muligheter for å varme flaske-vannet dit du skal, skal på en lang biltur, på tur i skogen osv. Og da er den veldig kjekt å ha i bakhånd så slepper man alt styret.

Flasken fungerer slik. Man må selvfølgelig ha disse saltvannspatronene. Den settes inn i flasken under også klikker mann på plass lokket. Rist litt på flasken. Da begynner patronen å fungere. Vannet du har i flasken blir da varmt på 3-4 min og klar til å blande i feks MME ( morsmelkerstatning ). Ferdig!


Det eneste minuset med flasken er at lokket over flaskesmokken sitter veldig dårlig, så jeg må ha flasken oppi en gjennomsiktig brødpose for at ikke flaskesmokken skal bli "møkkete" i stellevesken.


Har du en slik Ilamo flaske? Fornøyd?

3 kommentarer:

 1. Hei!
  Vi har den flasken, og har et par kommentarer :D
  Starter med en aldri så liten rettelse :P Man trenger ikke riste på flasken. Man setter inn patronen under flasken, og skrur på lokket. Mens man skrur på det lokket hører man det knase litt i patronen og det er i gang :D

  Det positive er jo at den blir raskt varm, og hvis man er korte turer ute der man kun trenger å gi mat i en omgang er det nok yppelig!
  Da spesielt til de helt små siden flasken ikke rommer så mye.

  Det negative, da den først er brukt, må den vaskes og om det er til helt små barn, må den steriliseres før den kan bli brukt igjen. Den må kokes, kan ikke steriliseres i microen iom at den inneholder metall.

  Selv kjøpte vi den til flyreise, og hadde ikke bruk for den i det heletatt. 400 kr totalt bortkastet!
  Man kan ikke amme under letting og landing, så hadde pumpet til to flasker, der den første skulle gis ved letting. Melken ble varmet opp slik den skulle, den fungerte perfekt, jenta sovnet uten å smake på den engang haha Den blir nok stående å støve i skapet sammen med alt annet rask man trodde man kom til å få bruk for her i hus.

  MEN, for de som bruker mme kan den være super! Har venner som har den stående med ferdigblandet nan på nattbordet, og svipper inn en patron når den lille våkner om natten. Da slipper man å stå opp og fikse istand, og de dagene man er trøttest er det gull verdt ;)

  Så, forkortet svar.
  Ammer du, ikke kjøp Ilamo, den vil ikke bli brukt.
  Ammer du ikke, løp og kjøp!! ;)

  SvarSlett
 2. Ja den kan jeg si meg enig i Linda. NÅ ammer ikke jeg lenger så derfor den passer bra. Men som dsagt KUN til når man skal ut døren hvor det kanskje ikke er mulighet til å varme melken på noen annen måte :)

  Tusen takk for så godt langt svar fra din erfaring :)

  SvarSlett
 3. Fikk den i bursdagsgave jeg, på babyshop er det 70kr for 6patroner. Jeg elsker den flasken, men minuset er at den skulle ha hatt mer plass til mer melk i, 170ml er lite når de blir større.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...