søndag 22. mai 2011

Mission Impossible

Nå er det ikke lenge til jeg gir opp hele bleie greia her hjemme.
Linnea var flink jente å sluttet med bleie i fjor sensommer. Da var hun en stor jente på 2 1/2 år og gikk på do. Supert!

MEN
Det er ett stort MEN her..
Da lillebror kom til verden ble det kluss i do systemet. Det gikk fint de 2 første mnd men så begynte Linnea å gjøre fra seg i buksa. Dette holdt hun på med i en 3 ukers tid, før det gav seg. Da var det altså do'en som gjaldt igjen.

MEN
Ja det er enda ett MEN..
Etter en 1-2 mnd tid. så begynte "helvette" igjen.
Nå har vi holdt på i 3-4 mnd med bimmelim og bommelom i truser og bukser. Og jeg er mildt sagt DRITT LEI av å få med 2-3 poser med skitten tøy hjem fra barnehagen, all klesvasken og ikke minst kast av truser.

Og vi har prøvd alt. Da mener jeg ALT! Bortsett fra dette:
En super enkel tavle med klistremerker. Det har funket utmerket til nå. 8 Klistremerker på rekke gir en tur på butikken for å kjøpe nøtter, is, såpe-bobbler eller annet gøy.

Er spent på om det gjør trikset, og evt hvor lenge gleden varer.

Hvordan taklet dere med samme problemet dette??

2 kommentarer:

  1. Klistremerker - bonusforsterkere fungerer som bare det :) Vi hadde også små overraskelser underveis som IKKE stod på planen, men som man kunne gi som en ekstra gave når man ikke forventet det.
    Dette var som regel ballonger (vi ville ikke ha snop eller småleker som kun ble liggende) og ballongen ble stukket hull på når kvelden var slutt!!

    SvarSlett
  2. den var en kjempe smart idee Eva. Den skal jeg bruke ;)

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...