torsdag 16. februar 2012

Bryllupsreise

Da er vi kommet godt i gang med hverdagslivet etter bryllupsreisen.
Vi kom hjem allerede for 1 1/2 uke siden, og den tiden har vært preget med kos, merkedager og sykdom. Sistnevnte vil visst ikke slippe taket på oss her i heimen. Det har vært dårlig mage som kommer ut både den ene og den andre veien, feber, misery og hoste, hoste og atter hoste. Ingen av oss har sluppet unna.
MEEEEN vi fikk da i alle fall er herlig ferie før alt dette :)

Turen gikk til Egypt og turist stedet Hurghada. Vi valgte Hurghada fremfor de andre stedene der nede fordi det ligger nærmere Luxor, noe jeg MÅTTE få med meg når vi først skulle dra til dette kulturhistoriske landet!
Vi hadde en helt fantastisk uke !
Det skal nevnes at første inntrykket ikke var særlig godt. Jeg har reist en del i løpet av årene mine og sett en del, men aldri noe som dette. Jeg visste at Egypt ikke var et rikt land og det skulle være møkkete, MEN GUD!
Utenfor hotellområdene ( som er som små biter tatt ut av himmelriket) så fløyt det søppel over alt. Ørken sanden som landet består av var bokstavelig talt en søppeldynge. Kan tro vi brukte MYE antibac!
Bortsett fra det så er jo hele sjarmen med dette landet den rike historien. Dette kombinert med ordentlig sol-slikking på stranda der du blir servert øl, mat osv kontinuerlig... Var akkurat det vi trengte :)

Hvis du noen gang skal til Egypt så MÅ du dra til Luxor. Det tok ca 5 timer med buss fra Hurghada til Luxor. Der besøkte vi Karnak tempelet, Memnonkolossene, Hatshepsut døds-tempel og Kongenes dal.
Vi fikk tilogmed en båt tur på Nilen :)
Med bena godt plantet på norsk jord og vinter snø, håper jeg all sykdom smelter bort med snøen i den kommende vårsolen vi har om dagen :)

Have a nice one!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...