onsdag 14. mars 2012

Sommer kommerDet ser helt jævlig ut ikke sant?
Vi hadde førstehjelp kurs før foreldremøte i går. Ett flott initiativ fra styrer i barnehagen til ungene, vi i FAU betalte gledelig for dette.
Der fikk vi god informasjon fra Norsk Folkehjelp om hva vi kan/burde gjør i diverse situasjoner som kan dukke opp. Med rollespill ble det hele mer lærerikt og morsomt.
Til de foreldrene som ikke møtte opp, der gikk dere virkelig glipp av noe!

Med våren, ikke bare bankende på døren, men ønsket hjertelig velkommen er både store og små i godt vår-humør. Det er så deilig å kjenne sola varme i ansiktet i solveggen med kaffekoppen trygt plassert i høyre hånd.
Hjemme er det full rulle om dagen. Med to som jobber skift omhverandre, møter, legetimer, husarbeid og lek.
Men det gjør ingenting så lenge solen skinner :)

 Lian Matheo har fått vår sveisen 
Linnea Marie "poser" for papparazzien 

Som nevnt i forrige innlegg så var jeg på oppfølging for astmaen til Lian Matheo på sykehuset. Han har godt effekt av behandlingen og så godt som null pustebesvær om dagen. At det er mildt ute hjelper også.
Siden vi først var der spurte jeg om de kunne ta en allergi test av han. Vi fikk nemlig påvist eggehvite-allergi i fjor sommer og har vært veldig påpasselig med dette.
Allikevel har vi gitt boller, pasta osv på legens anbefaling. Dette har det ikke kommet noen form for reaksjoner på, så da er det greit å ta en test til.
Guess what?
Den var negativ ! YES!
Da er det bare å prøve seg forsiktig frem med kokt egg osv. Jeg ble selvsagt sjeleglad! Vi er en ordentlig egg-familie, så nå kan han slippe sitte å SE PÅ at vi spiser egg. 

Lian synes sykehus besøket var kjempe spennende :)

Jeg bytter ut biff og blowjob day, med taco og sovedag da jeg skal på nattevakt om noen timer.

Have a nice one

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...