fredag 5. oktober 2012

Skjegget i postkassa

Dagene flyr, det er fredag !
Gubben har dratt avgårde på jakt igjen for helgen. Linnea koser seg i sengen med "Snøhvit & de syv dvergene", Lian sover søtt i sengen sin og jeg sitter i sofaen med pc'en på fanget og søker etter forsknings artikler som svigermor kan bruke til eksamens oppgaven sin.

De siste par dagene har gått til det samme som "alltid" DPS, DPS og DPS. Men nå er det helg og det er meldt strålende vær ! Derfor tar jeg turen ned til Frognerparken i morgen med barna i morgen :)

DEN FØLELSEN! ... Når barna dine kommer løpende mot deg når du henter de i barnhagen. Ingen andre enn oss mødre kjenner den gleden :) "Mammmaaaaaa!"

Den ene syrinbusken min er blitt høst gul. Da er det bare å vente 8-9 mnd før den er i blomstring igjen. Vår !

Litt "konstruktivt" har jeg da fått gjort disse dager. Litt ved til vinteren er kjøpt og stablet. Jeg har vært på IKEA med verdens beste Stine, etterfulgt av ekte mat for de med spiseforstyrrelser nemlig McDonalds :) Vi har vært på middag hos beste Søster, hu er bare helt RÅ på den matlagingen ! Yummmy..Thank you for a pice of heaven.

Gradestokken bare synker og synker, på tide med vinterdekk ! De må bare kjøpes inn først.. æsj..

Avslutter fredags bloggen med forklaring på ett godt norsk uttrykk ( de har vi nordmenn mange av). Ikke rart turister eller nye landsmenn ikke aner hva vi prater om.

Dagens uttrykk:

Skjegget i postkasa -  Man sier for eksempel " da kan du sitte der med skjegget i postkassa", når noen har gjort noe dumt som de kan takke seg selv for.

Have a nice one!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...