tirsdag 29. oktober 2013

Lian Matheo 3 år

Det var en gang en liten vakker gutt, som kom med full fart ut i verden til lyden av en brølende mor, en mørk oktober-natt for 3 år siden. Den lille gutten viste seg å være en godt fornøyd liten "herremann" som tok livet og dens utfordringer med ro. Han vokste seg større sakte men sikkert, hadde ikke hastverk med verken å spise, gå eller snakke. 


Den lille mannen har nå fylt 3 store/små år :) Og hadde i utgangspunktet ikke så veldig lyst til å feire bursdag eller få gaver. " Naai. ikke bursjda! Naaai! ikke gave!" Men det viste seg etter en dag med mye oppmerksomhet i både barnehage og hjemme med masse kake, godis og gaver at det ikke var så ille allikevel. Kakestykke nr 2 gjorde visst susen. " Jai te år!" "Jai bursjda." Med det største smil om munnen.

Den lille/store mannen har fremdels ikke så stort behov for å ha hastverk med språket, men vi elsker han akkurat som han er :) Hvem har sagt Rom ble bygd på 1 dag?

Gratulerer så mye med dagen din vår vakre lille Lian Matheo aka  "Mini-mann" aka "Theodor" <3


 Kjempe stolt av den pirat inspirerte bursdagskaken jeg brukte mesteparten av dagen på. Hiv - Ohoy! Sjokoladekake med sjokoladesmørkrem, kvikklunsj rundt, Marsipan bokstaver, farget kokos, Gullpenger, hodeskalle-lys, skip-lys fra Nille og en liten godteri krokodille ;)

Tusen takk for hyggelig besøk og gaver til go gutten <3 Vi er nå alle mette, glade og slitne

Have a nice one! rettere sagt Zzzzzzzzz...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...