fredag 13. desember 2013

La det bli lys!

"Svart senker natten seg, i stall og stue..."
Vi har som alle andre småbarns foreldre idag feiret Santa Lucia. Å ha en lys-fest midt i årets mørkeste tid både varmer og lysner humøret. For oss og Linnea var det ikke hvemsomhelst Lucia feiring i dag fordi......Linnea Marie var selveste Lucia <3

Her i huset har det vært stor forventnings glede og endelig var dagen her. Mannen fikk dratt en time senere på jobb slik at han også fikk det med seg. Det er klart vi skal gjøre stas på Linnea når det gjelder dette. Dette var virkelig stort for henne, hun var mega stolt og gledet seg vilt til å vise seg frem. Vi var selvsagt like stolte over prinsessa der v satt som tente lys med kamera i hånden. Hun kom inn i rommet med stjerner i øynene og letet etter blikket vårt :) Under hele forestillingen ble det utvekslet en mengder av smil, sleng kyss, tommel opp, vink osv osv :)
Lian Matheo var også verdens søteste lille stjernegutt. Da han er av ett helt annet kaliber enn sin søster så var det første han gjorde da han kom inn i rommet fullt av foreldre, å gjemme seg i ett lite hjørnet.
Men stoltheten kom etterpå og det var ikke snakk om at han skulle ta av seg lucia kjortelen eller glitteret i håret.

 Lian gjemmer seg i høyre hjørne
 Lucia på vei inn

 Er ikke dette noe av det vakreste du har sett?Jeg skulle så gjerne hatt en skikkelig bilde av bare Linnea i Lucia antrekket hennes, men den fløy av så fort hun var ferdig med forestillingen. Det var vist så "slitsomt" å ha det på seg.. haha.. vel vel

Imens vi snakker om mørket så er det slik at det har det vært på rommet til Linnea i over 2 mnd nå. Vi pusset det opp, men har vært så altfor altfor treige.. Nå er det jo mørkt før vi drar i barnehagen og mørkt når barna kommer hjem fra barnehagen så det blir lite leke tid på den mørke rommet. Linnea har da lekt i gangen eller på rommet til Lian.
Endelig kommer onkel elektriker og fikser i helgen :) Linnea ble så glad at hun hoppet av glede " Yes! Da blir jeg ikke redd lenger mamma. Også kan jeg sette opp det lille juletreet mitt på bokhylla"
Jippi!!!!

Have a nice one!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...