fredag 10. januar 2014

Snart skolejente! Linnea 6 år


I går fylte jenta vår 6 år!
Det følels ut som tiden bare fyker forbi, og jeg får ikke gjort noe med det. Det er jo ikke lenge siden den altfor dramatiske dagen jeg ble kjørt avgårde i ambulanse, og en liten tulle kom til verden så alt for tidlig.
Den lille jenta ble født 7 uker for tidlig, man skulle tro vi måtte være på sykehuset i mange mange uker. Men neida. Jenta som kom ut var super sterk, frisk og tok til seg mat tross prematuritet'en
Hun overasket helsepersonell og foreldre med sin viljestyrke tross sine skarve 1900 gram. Og den viljestyrken har bare fortsatt. Vi har en jente som er sulten på livet :) Hun var tidlig ute med det meste. Krabbing, gåing, språk og grensetesting. Mirakel jenta vår sang "Bukkene bruse"sangen i en alder av 1 og 1/2 år! Med nysgjerrighet og vilje kommer man langt her i livet, det er det ingen tvil om.
Men det har sine utfordringer også. Den trassalderen alle snakker om som liksom holder seg i treårsalderen?  Den kom med fødselen og ble aldri borte... But thats another story ;)Den lille jenta med den store nysgjerrigheten, er nå en stor jente med større nysgjerrighet. Ikke bare stor jente, skolejente faktisk! Og vi er godt igang med lese/skrive øvingen med både store entusiasme og en smule fortvilelse. Men øvelse gjør mester ;)
Det var en meget fornøyd jente som traff puten i går kveld. Dagen begynte som alltid med bursdagsmuffin på sengen med gaver. Som ett tent lys satt verdens lykkeligste seksåring i sengen " Dette er den beste bursdagen noensinne Mamma!" Deretter ble det bursdags feiring i barnehagen og til slutt feiring hjemme med tanter, onkler, besteforeldre og oldeforeldre. Det kan jo ikke bli bedre?

Gratulerer så mye med dagen til vår vakre, livlige, omsorgsfulle, smarte og fantastiske jente <3

Da var det bare for meg å vente på at tidsmaskinen kommer i butikkene slik at jeg kan skru tiden litt tilbake. Mor nervetroll gruer seg fælt til den berømte skolen og skulle gjerne hatt noen år til på seg. Takk!

Have a nice one!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...