tirsdag 7. januar 2014

Uoppnåelige ønsker?

Hvorfor er det sånn at man alltid vil ha det man ikke kan få??
Hvorfor skal man hige etter det?
Har du tynt hår, vil du ha tykt hår..... Har du tykt hår, vil du ha tynt hår
Er det sol, vil du ha kulde... Har du kulde, vil du ha sol
Er du stressa, skulle du ønske du kjedet deg... Kjeder du deg, skulle du ønske du hadde noe å gjøre

Dette gjelder forsåvidt ting du egentlig IKKE var interessert i i utgangspunktet også.. Som i dette tilfellet.
Jeg er ikke særlig glad i vinter. Rett og slett fordi jeg er en skikkelig frysepinne, er livredd for å kjøre og fordi det er så alt for lett å bli lat om vinteren. Så egentlig så burde jo denne såkalte "vinteren" i år være heeelt ideel for meg?
Neeeeida.. klart ikke det.. Ingenting blir visst bra nok for denne dama. NÅ vil jeg ha snø! Ordentlig snø! Sånn snø som blir liggende og ikke omgjøres til is-holke etter ett halvt døgn. Ikke bare for min egen del, men for alle barna der ute som ser lengselsfullt på akebrettene sine.
Jeg hadde bestemt meg før denne vinter sesongen at denne vinteren skulle jeg bli mye flinkere på å komme meg ut.  Jeg har tidligere vært flink til å ake med barna ute nesten daglig om vinteren, men i år skulle jeg bli enda bedre. Det var planen.
Men værgudene har visst satt en stopper for den i år. Så da lapp jeg billig unna eller?
Det er forskjell på ting man føler man burde og ting man vil gjøre. Og jeg vil! Jeg vil ut på ski, jeg vil ut å ake, jeg vil slå meg gulblå på skøyteisen med vesla!
I år fikk tilogmed minimannen skøyter til jul slik at vi kunne hatt det gøy samme alle sammen :) Men de flotte skøytene står skinnende nye og tørre i esken sin fremdels til Mr Frost kommer på besøk.Så her er en unnskyldning til alle værgudene der oppe: "Unnskyld for at jeg klager så mye når det er kaldt og snøfylt. Jeg skal prøve å holde meg i skinnet neste gang. Eller ihvertfall klage litt lavere. I promise"

Nå er det bare å legge fra seg pc'en for å sette seg i vinterens drapsmaskin ( bilen) for å dure til behandling. Skulle egentlig tatt meg en treningsøkt i samme slengen, men er fremdeles støl etter gårsdagens økt så tror det blir hviledag. Maby...Slenger en ny problemstilling out there sånn helt på tampen: 
Hvorfor skal man klage på ting man ikke får gjort noe med? (feks været)

Have a nice one!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...