mandag 24. februar 2014

Flue på veggen

Da jeg sitter her i sofaen og ler HØYT av en av favoritt programmene "Brille" slår plutselig paranoiaen inn..
"Herregud tenk hvis noen ser meg nå! Jeg ser jo helt idiotisk ut. Hmm.. Det var da ikke så morsomt. Eller var det det?" Jeg tilter litt på hodet imens tankene jobber, trekker litt på skuldrene.. og ler videre samtidig som jeg løsner på bukseknappen som har blitt strammere utover kvelden.
En ting er jo å bli iakttatt imens man sitter og ler hemningsløst, men det er da så mye mer man gjør i privatlivets fred som er så MYE mer underholdende. Ja hadde du bare vært en flue på veggen min..

Jeg er ett skikkelig følelses menneske.. rettere sagt, følelses vrak, ja vrak passer bedre.. MEN som regel kun i mitt eget selskap. Da kommer følelsene slik de ER! Jeg lever meg inn i andre sine følelser om det så er venner, familie, ukjente.. og føler de som om de var mine egne. Pokker heller da, jeg gråter en elv når jeg ser tegnefilm liksom! Pikachu som slår Pikachu er jo drit trist?!?!

Uansett tror jeg ikke jeg er alene om å la hemningene fare i mitt eget selskap.
- Jeg mener hopper ikke du rundt som en idiot og rister løs i undertøyet når en happy melodi spilles høyt over høyttaleren ?
- Eller synger av full hals i bilen,  stanser med det umiddelbart når du kommer til et veikryss hvor noen faktisk ser hva du driver med, for så å forsette den uavbrutte gævlingen når bilen kjører videre?
- Løper fort avgårde fra det området i butikken hvor du bare måtte lette på lufttrykket?
- Lager grimaser til deg selv i speilet?
OSV OSV OSV

Eller er det bare jeg som er gal? Hvis du mener det sistnevnte å er det bare å ringe klinikken med engang. Hvis ikke? Gi meg gjerne flere forslag på løse hemninger, slik at jeg vet jeg ikke er alene ;)

Så med fare for at jeg faktisk er Truman i "The Trumas show" hvor dere titter på meg og ler til alle døgnets tider. Dere er avslørt!


Da var det bare å fortsette underholdningen for den som faktisk ER fluen på veggen her.

Have a nice one!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...